Kommune-Kari er Fræna kommune sin nye digitale medarbeider

Kari chatbot logo - Klikk for stort bilde Kommune-Kari svarer døgnet rundt på spørsmål du har om kommunale tjenester. Som alle "nyansatte" har hun behov for en del opplæring, men hun lærer fort og blir stadig oppdatert.

Fra 5. november har chatroboten Kommune-Kari vært tilgjengelig på Fræna kommunes hjemmeside. Her kan innbyggerne spørre om alt fra fristen for å søke barnehageplass, om en kan bygge veranda uten å søke og når biblioteket er åpent. Du kan også søke etter ansatte og kontaktinformasjon på disse. Kommune-Kari tar imot deg på kommunens hjemmeside - nede til høyre i bildet. Hun fungerer like godt på datamaskin, som på nettbrett og smarttelefoner.

Kommune-Kari er ikke utlært, men har nok opplæring i bunn til å ta fatt på det viktige arbeidet med å informere Frænas innbyggere om kommunen sin. Kommune-Kari er en chatrobot som pr. i dag inneholder over 4 000 svar og er i kontinuerlig utvikling. Databasen inneholder det aller meste av det innbyggerne lurer på om kommunen.

Hvis du er misfornøyd eller fornøyd med svarene du får, kan du enten gi en tommel opp eller en tommel ned. Da er du også med på å gjøre tjenesten bedre. Tommelen ned vil være et signal til handling og oppdatering av databasen akkurat på dette området.

Vær vennlig å ikke oppgi personlig eller sensitiv informasjon når du "snakker" med Kommune-Kari. Spør mest mulig generelt.

Kommune-Kari er et tillegg til de vanlige måtene å få informasjon om tjenestene til Fræna kommune. Dersom du ønsker å snakke med noen eller skrive til oss, kan du fortsatt gjøre det.

Merete Rødal
Enhetsleder Sørviskontoret. Veiledning byggesak/fradeling, kommunale boligtomter, hjemmeside

Mandag - fredag:
Vintertid (15.9-14.5)