Vi har tatt i bruk eDialog. Med eDialog kan du trygt sende oss brev og dokument elektronisk selv om de er unntatt offentlighet.

Fysioterapitjenesten i Fræna kommune starter i februar 2018 opp igjen med fallforebyggende treningsgruppe.

"Dette er det beste tilbudet Fræna kommune noen gang har igangsatt" - tilbakemelding fra tidligere deltaker.

Det blir endring av tidspunkt for middagsmåltider for både institusjonene i Fræna kommune og for de som mottar måltid i hjemmet.

Fra og med 15. november kan StikkUT-kopper og skåler som er forhåndsbestilt hentes på Sørviskontoret på kommunehuset. Vi har åpent mellom kl 08.00 og 16.00 mandag til fredag.

Har du glemt å bestille?
Nettbutikken til Friluftsrådet er fremdeles åpen, følg denne lenken for å gå inn og bestille.

Kommune-Kari svarer døgnet rundt på spørsmål du har om kommunale tjenester. Som alle "nyansatte" har hun behov for en del opplæring, men hun lærer fort og blir stadig oppdatert.

Kurset «Sikkerhet i hverdagen» er for alle som bruker internett i hverdagen, enten hjemme eller på jobb.

Hver leksjon tar maks 5 minutter å gjennomføre

Har du husket å registrere brønnen din?
Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres.

I dag fikk kommunehuset besøk av hele Haukås skole, som kom gående i tog fra skolen og hit til oss i forbindelse med markering av Verdensdagen for psykisk helse. Skolen har hatt teamet på agendaen hele uka og hatt en annerledes uke med ulike aktiviteter. Med årets tema «Vær raus» oppfordres alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse.

Kombinert klasserom-/nettkurs (nivå B1-B2) 10 uker

Start uke 37: 11.september 2018

Timer: 120 timer, 70 timer klasseromsundervisning og 50 timer arbeid på nett

Undervisning

Kombinasjon av klasseromsundervisning og selvstendig arbeid i «min vei» (eportal.fagbokforlaget.no), med individuell veiledning fra lærer.

Klasseromsundervisningen vil hovedsakelig bli gitt på tirsdager kl.08:15 til 13:30 og torsdager 08:15 til 11:00.

Alle internnummer er erstattet med mobilnummer. Se "Finn ansatt" på hjemmesiden vår - der ligger alle ansatte med mobilnummer og e-postadresse.