I dag fikk kommunehuset besøk av hele Haukås skole, som kom gående i tog fra skolen og hit til oss i forbindelse med markering av Verdensdagen for psykisk helse. Skolen har hatt teamet på agendaen hele uka og hatt en annerledes uke med ulike aktiviteter. Med årets tema «Vær raus» oppfordres alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse.

Kombinert klasserom-/nettkurs (nivå B1-B2) 10 uker

Start uke 37: 11.september 2018

Timer: 120 timer, 70 timer klasseromsundervisning og 50 timer arbeid på nett

Undervisning

Kombinasjon av klasseromsundervisning og selvstendig arbeid i «min vei» (eportal.fagbokforlaget.no), med individuell veiledning fra lærer.

Klasseromsundervisningen vil hovedsakelig bli gitt på tirsdager kl.08:15 til 13:30 og torsdager 08:15 til 11:00.

Alle internnummer er erstattet med mobilnummer. Se "Finn ansatt" på hjemmesiden vår - der ligger alle ansatte med mobilnummer og e-postadresse.

Vi er i gang med omlegging av fakturering av kommunale krav for å bli mest mulig digital. Endringen vil skje fra 20.06.2018.

Telemarksforskning har på oppdrag fra Fræna kommune sett på skolestrukturen knyttet til tre skoler. Disse skolene er Haukås, Sylte/Malme og Tornes. De har sett på kvaliteten til de ulike skolene, skolebyggene, skysskostnader, skolens betydning i lokalsamfunnet med mer.

Lørdag 26. mai ble kulTURløypa i Bud åpnet av Synnøve Haga i Friluftsrådet og museumsdirektør Jarle Sanden.

Fysioterapitjenesten i Fræna har tilbud om trening i gruppe og sosialt samvær for seniorer.

Treningene blir ledet av frivillige instruktører som er kurset og sertifisert. Det er fysioterapeuter som koordinerer tilbudet og veileder de frivillige instruktørene.