Fra og med 15. november kan StikkUT-kopper og skåler som er forhåndsbestilt hentes på Sørviskontoret på kommunehuset. Vi har åpent mellom kl 08.00 og 16.00 mandag til fredag.

Har du glemt å bestille?
Nettbutikken til Friluftsrådet er fremdeles åpen, følg denne lenken for å gå inn og bestille.

Kommune-Kari svarer døgnet rundt på spørsmål du har om kommunale tjenester. Som alle "nyansatte" har hun behov for en del opplæring, men hun lærer fort og blir stadig oppdatert.

Selv om vi lever i et trygt og stabilt samfunn, er risiko- og trusselbildet i Norge sammensatt og i endring.

Kurset «Sikkerhet i hverdagen» er for alle som bruker internett i hverdagen, enten hjemme eller på jobb.

Hver leksjon tar maks 5 minutter å gjennomføre

Har du husket å registrere brønnen din?
Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres.

Fræna kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles om hendelser via SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon eller på e-post.

I dag fikk kommunehuset besøk av hele Haukås skole, som kom gående i tog fra skolen og hit til oss i forbindelse med markering av Verdensdagen for psykisk helse. Skolen har hatt teamet på agendaen hele uka og hatt en annerledes uke med ulike aktiviteter. Med årets tema «Vær raus» oppfordres alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse.

Kombinert klasserom-/nettkurs (nivå B1-B2) 10 uker

Start uke 37: 11.september 2018

Timer: 120 timer, 70 timer klasseromsundervisning og 50 timer arbeid på nett

Undervisning

Kombinasjon av klasseromsundervisning og selvstendig arbeid i «min vei» (eportal.fagbokforlaget.no), med individuell veiledning fra lærer.

Klasseromsundervisningen vil hovedsakelig bli gitt på tirsdager kl.08:15 til 13:30 og torsdager 08:15 til 11:00.

Skal du brenne bål, må du søke om dette til brannvesenet i Fræna. Trykk på lenken nederst i artikkelen, så får du svar med en gang.