Kari chatbot logo

Kommune-Kari svarer døgnet rundt på spørsmål du har om kommunale tjenester. Som alle "nyansatte" har hun behov for en del opplæring, men hun lærer fort og blir stadig oppdatert.

Selv om vi lever i et trygt og stabilt samfunn, er risiko- og trusselbildet i Norge sammensatt og i endring.

Kurset «Sikkerhet i hverdagen» er for alle som bruker internett i hverdagen, enten hjemme eller på jobb.

Hver leksjon tar maks 5 minutter å gjennomføre

Har du husket å registrere brønnen din?
Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres.

Fræna kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles om hendelser via SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon eller på e-post.

Besøk av en flott gjeng fra Haukås skole

I dag fikk kommunehuset besøk av hele Haukås skole, som kom gående i tog fra skolen og hit til oss i forbindelse med markering av Verdensdagen for psykisk helse. Skolen har hatt teamet på agendaen hele uka og hatt en annerledes uke med ulike aktiviteter. Med årets tema «Vær raus» oppfordres alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse.

Fra mandag 25. juni 2018 innfører Skatteetaten timebestilling for veiledning på alle skattekontor. Dette betyr at publikum må forhåndsbestille tid hos Skatteetaten for å få personlig veiledning i skranke. Time kan bestilles på skatteetaten.no, via telefon (800 80 000) eller ved å henvende seg personlig på skattekontoret i Molde.

Det aller meste kan i dag ordnes på skatteetaten.no og spørsmål kan besvares på nettsiden eller på telefon. Skatteetaten har i tillegg digital veiledning både på Chat og Facebook. Det er kun når det skal foretas ID-kontroll ved innflytting eller arbeid i Norge at man er pliktig til å møte på et skattekontor.

Mer informasjon finner dere på skatteetaten.no:

Denne informasjonen gjelder Skatteetaten, ikke skatteoppkreveren. Skatteoppkreveren for Eide og Fræna er lokalisert på rådhuset i Elnesvågen og tar imot besøk og telefoner uten timebestilling - som tidligere.

Kombinert klasserom-/nettkurs (nivå B1-B2) 10 uker

Start uke 37: 11.september 2018

Timer: 120 timer, 70 timer klasseromsundervisning og 50 timer arbeid på nett

Undervisning

Kombinasjon av klasseromsundervisning og selvstendig arbeid i «min vei» (eportal.fagbokforlaget.no), med individuell veiledning fra lærer.

Klasseromsundervisningen vil hovedsakelig bli gitt på tirsdager kl.08:15 til 13:30 og torsdager 08:15 til 11:00.

Rutetidene for Bjørnsundruta 2018 er klare.