Influensavaksinering er anbefalt til voksne og barn med nedsatt infeksjonsforsvar, hjerte og karsykdom, alvorlig luftveissykdom, nyresvikt, kronisk leversvikt, svært alvorlig fedme, diabetes, gravide i 2. og 3 trimester og alle personer over 65 år.

Tid og sted: Mandag 21.oktober kl. 17.00 i auditoriumet på Fræna videregående.

Fra 07.10.2019 har de ansatte på teknisk avdeling på Eide flyttet til kommunehuset i Fræna. De sitter nå samlokalisert med Fræna sine ansatte innen samme fagområder. De har kontor i 2. etasje i samme bygg som NAV Eide/Fræna, med inngang på baksiden.

Tirsdag 1.oktober ble FN's internasjonale eldredag markert i Fræna. Arrangementet tok sted på Frænabu, og hadde et variert program, god mat og fin underholdning. Det var ca. 70 påmeldte.

Vi trenger flere støttekontakter, i alle aldere. De som trenger støttekontakt trenger ofte hjelp til å komme seg ut fordi de ikke gjør det på egenhånd, eller fordi de trenger hjelp til å mestre forskjellige fritidsaktiviteter.

Du må være over 18 år, ha evne til å finne på aktiviteter og ha glede av å hjelpe andre mennesker. Du får lønn av kommunen.

Fræna folkebibliotek
Hver mandag 11:00 - 13:00

Eide bibliotek
Mandag partallsuker 11:00 - 13:00

Velkommen!

Har du eller noen du kjenner diabetes type-2?

350 brannstasjoner over hele landet åpner portene for små og store lørdag 21. september. I vårt distrikt kan du besøke Elnesvågen brannstasjon.