1.oktober markeres eldredagen i Fræna kommune. Arrangementet vil finne sted på Frænabu og starte fra kl. 16.30. Vi ønsker alle som ønsker å delta hjertelig velkommen!

Påmelding til sørviskontoret på tlf. 71268100 eller postmottak@frana.kommune.no innen 26.september.

350 brannstasjoner over hele landet åpner portene for små og store lørdag 21. september. I vårt distrikt kan du besøke Elnesvågen brannstasjon.

Valgresultatene i Hustadvika og ellers i landet finner du på valgresultat.no sine nettsider.

Rådyrjakta starter 10. august hvert år. Klikk på denne lenken for innmelding av skutte rådyr

Hjortejakta starter 1. september hvert år. Klikk på denne lenken for innmelding av skutt hjort

Elgjakta starter 25. september hvert år. Klikk på denne lenken for innmelding av skutt elg

Du kan nå søke om sosialhjelp digitalt i våre kommuner Fræna og Eide. Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra hele døgnet på pc, mobil eller nettbrett.

Vi søker frivillige instruktører til treningsgrupper for seniorer

Arbeidet med kantklipping pågår kontinuerlig langs kommunale veier vår og sommer.

Fra 01.juli - 10.august er det reduserte åpningstider på biblioteket.

Mandag: 11:00 - 16:00
Tirsdag og torsdag: 13:00 - 19:00.

God sommer!

Salmon Evolution AS søker om tillatelse til å drive akvakultur av settefisk for laks, aure og regnbueaure ved klarert lokalitet for matfisk på land på Indre Harøy i Fræna kommune. Tillatelsen gjelder 7,5 millioner settefisk.