For å stemme ved valget må du stå i manntallet. Mottar du valgkort i begynnelsen av august, er du innført i kommunens manntall.

Fra 01.juli - 10.august er det reduserte åpningstider på biblioteket.

Mandag: 11:00 - 16:00
Tirsdag og torsdag: 13:00 - 19:00.

God sommer!

Salmon Evolution AS søker om tillatelse til å drive akvakultur av settefisk for laks, aure og regnbueaure ved klarert lokalitet for matfisk på land på Indre Harøy i Fræna kommune. Tillatelsen gjelder 7,5 millioner settefisk.

Safe Control Infra kommer til Fræna kommune for å fotografere det kommunale veinettet.

Onsdag signerte SpareBank 1 Nordvest og Hustadvika kommune ny hovedbankavtale. SpareBank 1 Nordvest bli hovedbank for det som fra 1. januar 2020 blir fylkets fjerde største kommune.

Ingen kan ha unngått å få med seg at over 2.000 innbyggere i Askøy kommune har blitt syke de siste ukene pga. dårlig kvalitet på drikkevannet. Godt drikkevann til innbyggerne er avgjørende. Dette er kommunen sitt ansvar.

Farstadsanden blir en del av Nasjonal turistvei med ny opparbeidet parkeringsplass, gjerde og toalettfasiliteter.

Skal du brenne bål, må du søke om dette til brannvesenet i Fræna. Trykk på lenken nederst i artikkelen for å søke, så får du svar innen en uke. Husk å søke minimum en uke før bålet skal tennes.

Utbyggingen av Jendem skole er i rute.

I sommer vil det vært fullt trøkk på de endringer som skal gjøres i eksisterende bygg, slik at dette arbeidet skal være ferdig til elevene er tilbake til skolestart. Nybygget skal være ferdig til 15.november.

Ordinær rute
Passasjerer må bestille transport med Bjørnsundsruta på forhånd. Båten går til det er tomt på kaien.

Påmelding via Bjørnsundsruta på Facebook, ring eventuelt 90 14 73 53. Booking må skje minst én time før oppsatt avgang. Skipper er primært tilgjengelig på dagtid.

Se tabellene under for mulige avganger.