Rutetidene for Bjørnsundruta 2019 er klare.

Hustadvika kommune & Hustadvika Næringsforum inviterer næringslivet i Fræna og Eide kommuner til medlemsmøte der en kan komme med innspill til kommuneplanens samfunnsdel for nye Hustadvika kommune.

Istad Fiber har bygd fibernett i blant annet Molde, Fræna, Eide og Aukra siden 2015. Det er flere forhold om påvirker hvor de bygger ut, blant annet utbyggingskostnader og infrastruktur.

Velkommen til en inspirasjonskveld med tema "den gode samtalen"

Elnesvågen bedehus tirsdag 19. mars kl. 19:00

Helse- og omsorgsdepartementet ønsker å prøve ut en ny modell for organisering av legevakt i små- og mellomstore kommuner.

Modellen skal prøves ut i vårt distrikt (Sandøy, Midsund, Aukra, Fræna, Eide, Molde, Rauma, Nesset og Sunndal).

For å måle effekten av den nye organiseringen trenger forskerne i prosjektet informasjon om befolkningen som bruker legevakt- og ambulansetjenesten.

Tirsdag 05.03.2019 inviterte Tettstedprogrammet til innbyggermøte på biblioteket i Elnesvågen. Rundt 60 interesserte og engasjerte tilhørere kom for å få informasjon om arbeidet som pågår for å få til et levende og inkluderende kommunesentrum i Hustadvika. Det var også mulig å komme med gode forslag og innspill til arbeidet som skal skje fremover i Elnesvågen.

Det er nå åpnet for å søke om produksjonstilskudd for 2019.

Søknadsfrist for del 1 av søknaden er 15. mars, med telledato 1. mars. Søknadfrist for del 2 av søknaden er 15. oktober, med telledato 1. oktober. Ved del 1 av søknaden er det husdyrprodusenter som kan levere søknad. Ved del 2 kan både husdyr- og planteprodusenter levere søknad.

Ønsker du å komme i gang med varige endringer av kostholdet?