Fra mandag 25. juni 2018 innfører Skatteetaten timebestilling for veiledning på alle skattekontor. Dette betyr at publikum må forhåndsbestille tid hos Skatteetaten for å få personlig veiledning i skranke. Time kan bestilles på skatteetaten.no, via telefon (800 80 000) eller ved å henvende seg personlig på skattekontoret i Molde.

Det aller meste kan i dag ordnes på skatteetaten.no og spørsmål kan besvares på nettsiden eller på telefon. Skatteetaten har i tillegg digital veiledning både på Chat og Facebook. Det er kun når det skal foretas ID-kontroll ved innflytting eller arbeid i Norge at man er pliktig til å møte på et skattekontor.

Mer informasjon finner dere på skatteetaten.no:

Denne informasjonen gjelder Skatteetaten, ikke skatteoppkreveren. Skatteoppkreveren for Eide og Fræna er lokalisert på rådhuset i Elnesvågen og tar imot besøk og telefoner uten timebestilling - som tidligere.

Kombinert klasserom-/nettkurs (nivå B1-B2) 10 uker

Start uke 37: 11.september 2018

Timer: 120 timer, 70 timer klasseromsundervisning og 50 timer arbeid på nett

Undervisning

Kombinasjon av klasseromsundervisning og selvstendig arbeid i «min vei» (eportal.fagbokforlaget.no), med individuell veiledning fra lærer.

Klasseromsundervisningen vil hovedsakelig bli gitt på tirsdager kl.08:15 til 13:30 og torsdager 08:15 til 11:00.

Rutetidene for Bjørnsundruta 2018 er klare.

Skal du brenne bål, må du søke om dette til brannvesenet i Fræna. Trykk på lenken nederst i artikkelen, så får du svar med en gang.

Alle internnummer er erstattet med mobilnummer. Se "Finn ansatt" på hjemmesiden vår - der ligger alle ansatte med mobilnummer og e-postadresse.

Arbeidet med kantklipping pågår kontinuerlig langs kommunale veier vår og sommer.

Vi er i gang med omlegging av fakturering av kommunale krav for å bli mest mulig digital. Endringen vil skje fra 20.06.2018.

Telemarksforskning har på oppdrag fra Fræna kommune sett på skolestrukturen knyttet til tre skoler. Disse skolene er Haukås, Sylte/Malme og Tornes. De har sett på kvaliteten til de ulike skolene, skolebyggene, skysskostnader, skolens betydning i lokalsamfunnet med mer.

Lørdag 26. mai ble kulTURløypa i Bud åpnet av Synnøve Haga i Friluftsrådet og museumsdirektør Jarle Sanden.