Valg
Publisert 13.09.2017

 75,6% av de som er stemmeberettiget ved Stortingsvalget i Fræna valgte å bruke sin stemme. Det er meget god oppslutning i forhold til tidligere valg.

valgresultat.no finner du valgresultatene for Fræna. Hvis du endrer søket finner du også resultatet for alle andre kommuner og for hele landet.

Publisert 17.09.2015

I listene nedenfor finner du en oversikt over hvem som er faste representanter i kommunestyret i kommende periode, og hvem som er vara i de ulike partiene. I det konstituerende kommunestyremøtet 12. oktober blir det valg av ordfører og varaordfører. Det blir også vedtatt hvilke representanter som skal være i Plan og økonomiutvalet/Formannskapet, Driftsutvalet, Kontrollutvalet, Administrasjonsstyret og i Valnemnda.

Publisert 22.05.2015
Logo valg

Valgstyret godkjente listeforslagene til høstens valg i møte 18.05.2015. Disse partiene stiller med lister til høstens valg: 


Senterpartiet

Partiet De Kristne

Arbeiderpartiet

Venstre

Kristelig Folkeparti

Fremskrittspartiet

Sosialistisk Venstreparti

Høyre

Her finner du listene med kandidater for alle parti (PDF, 40 kB).
 


 

 

Publisert 09.03.2015
Logo valg

 

 

Ved Kommune og fylkestingsvalget i 2015 blir det i Fræna kommune mulig å stemme for alle manntallsførte på Fræna ungdomsskule søndag 13. september.Mandag 14. september er det valglokaler åpne i alle kretsene, og alle må stemme i den kretsen de tilhører.

Åpningstidene i valglokalene er ikke fastsatt enda, men kunngjøres etter at de har vært til behandling i valgstyret.

 

Fant du det du lette etter?