Krohnstad Montessori

Krohnstad Montessori starter opp med en ny avdeling på Skaret høsten 2016.

Pedagogikk

Barnehagen inspireres og drives etter montessoripedagogikken. Vakre og tilrettelagte omgivelser skaper et godt utgangspunkt for barnas utfoldelse, selvstendighet og mestring. Med det tradisjonsrike miljøet inne og ute, vil norske tradisjoner og kultur stå sentralt i barnehagens satsingsområde.

Friluft

Gitt at barnehagen ligger i et av fylkets flotteste friluftsområde, vil friluftsaktiviteter og kontakt med naturen utgjøre en stor del av det daglige innholdet i barnehagen gjennom hele året. Friluftsaktivitetene blir tilpasset barnets alder. Det er et mål at barna skal oppleve glede og mestring ved å være ute i naturen. Vi vil ha et personale med spesiell kompetanse på friluft som leder dette arbeidet.

Lokaler

Barnehagens lokaler er i stemningsfulle Klokkargården, en laftet tømmerbygning med rom for både ro, lek og læring.

Krohnstad Montessori - Klikk for stort bilde

Uteområde

I tillegg til de mange mulighetene som Skaret har i forhold til turopplevelser vil det også være et tilrettelagt og inngjerdet uteområde utenfor Klokkargården.

Avdelinger

Det blir lagt opp til to avdelinger, en småbarnsavdeling og en storbarnsavdeling.

Historikk

Krohnstad Montessori begynte som en familiebarnehage med 5 barn i 2001. Etter to år med familiebarnehage meldte behovet for flere plasser seg. I 2003 gikk startskuddet for ordinær barnehagedrift, og vi startet med en avdeling og 14 barn. Siden den gang har barnehagen ekspandert. I 2014 bygget vi ut og har i dag fire avdelinger med tilsammen 80 barn. Barnehagen eies og drives av Edith Krohn Marleau.

Åpningstider og ferier

Åpningstiden vil være fra kl. 07:15 - 16:45
Barnehagen har stengt 3 uker på sommer.
Stengt i romjulen og påsken.

For mer informasjon kontakt:
Edith Krohn Marleau
edith@krohnstad-montessori.no
Mob: 40 24 74 21

Dersom noen ønsker å endre sin eksisterende barnehagesøknad med prioritet til den nye barnehagen på Skaret må dette gjøres innen fredag 11.03.16.
Endringen kan gjøres ved å sende e-post til barnehageansvarlig elisabeth.kristiansen@frana.kommune.no

Publisert av Siw Marika Johansen. Sist endret 23.02.2016 14:42