Informasjon om 17. Mai 2017 i Fræna og invitasjon til å delta i borgertoget

17. mai - Klikk for stort bilde Kommunestyret vedtok å opprette en offentlig komite som har «ansvar for å utforme og distribuere et felles programhefte, organisere borgertog og et felles, gjerne utendørs, 17. maiarrangement i Elnesvågen, pluss andre oppgaver som naturlig ligger til en slik komite». Komiteen har som mål å ordne et arrangement for hele kommunen med et felles borgertog med påfølgende 17. mai fest i Frænahallen. Alle lag og foreninger har i disse dager mottatt invitasjon til deltakelse i borgertoget.

Komiteen består av Tove Henøen, Nils Christian Harnes, Ann Helen Dalheim, Rune Iversen og Jan Morten Dale.  Komiteen ønsker et godt samarbeid med de øvrige «lokale» komiteer rundt om i kommunen, og rett etter påske er disse invitert til felles møte. Denne komiteen er for Fræna kommune ny, og en er avhengig av et godt samarbeid.

Komiteen gleder seg til årets 17. mai, der en bidrar til å lage en folkefest i sentrum for hele kommunen. Komiteen kan kontaktes på 17maikomite@frana.kommune.no

Borgertoget 2017:

Alle lag og foreninger inviteres til å delta i borgertoget. Borgertoget går fra Frænahallen med oppstilling kl 15.00. Meld ditt lag/forening på for å delta på 17maikomite@frana.kommune.no  eller send brev til Fræna kommune v/17. Mai komiteen, Tingplassen 1, 6440 Elnesvågen.

Påmeldingsfrist er 10.05.2017.

Påmeldingen må inneholde:

- Navn på lag/forening
- Kontaktperson
- E-post til kontaktperson
- Telefonnummer til kontaktperson

De tre beste innslagene vil bli premiert.

Tove Henøen
Ordfører