Aktiv på Dagtid høsten 2017

Aktiv på dagtid - Klikk for stort bilde

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til lett og motiverende trening, med fokus på det sosiale!

Se timeplan for nærmere informasjon.

Svømminga starter opp etter høstferien (oppstart uke 42). Yoga-kurset er uavklart enda, om det blir oppstart av dette annonseres det på hjemmesiden og på Facebook på et senere tidspunkt.

Vi bruker opp igjen medlemskortene, så ta dette med ved tegning av nytt medlemskap. Prisen pr. halvår er kr 350. Da deltar du på de aktivitetene du ønsker.

Aktiv på Dagtid er et tilbud til deg som er over 18 år og enten er arbeidsledig, sykemeldt eller i en anna form for trygd/stønadssituasjon, er pensjonist eller hjemmeværende.

Aktivitetstilbud Aktiv på Dagtid
DAG KL AKTIVITET STED
Mandag 14.15-15.45 Svømming, ekstra varmt vann Hustad skole
Tirsdag 10-12 Egentrening/oppvarming i styrkesal Spinn treningssenter
  11-12 Treningstime i sal med instruktør Spinn treningssenter
Onsdag 10-11 Spinningtime Spinn treningssenter
  10-11.30 Egentrening i styrkesal Spinn treningssenter
Torsdag 10- Turgruppe, se egen plan for turmål Oppmøte bussholdeplassen ved Fræna u-skole
Fredag 12-14 Ridegruppe Fræne Rideklubb sine lokaler på Freneidet
Fredag 13.30-15 vanngym og frisvømming, ekstra varmt vann Fræna u-skole
Fredag 14-16 Kajakkgruppe - kun fra 8.september til 06. oktober Elnesvågen småbåthavn

For påmelding eller mer informasjon, ta kontakt med Sørviskontoret i Fræna Kommune tlf 712 68 100 eller på postmottak@frana.kommune.no .

Se linker til høyre for turplan og timeplan.

Sist endret 03.07.2017