Skolehelsetjenesten

Blåklokke - Klikk for stort bilde

Skolehelsetjenesten er et tilbud til deg som er skoleelev og under 20 år. Du kan få råd og veilending, og få gjennomført helseundersøkelser og vaksinasjoner. Ved behov kan du bli henvist videre til fastlege, tannlege eller spesialist. Skolehelsetjenesten  har også som oppgave å fremme et godt lærings- og arbeidsmiljø for elevene.

Ved alle skoler i Fræna kommune er det etablert fast trefftid med helsesøster. Ved Fræna vidaregåande skule har de et eget tilbud. Mer informasjon finner du på hjemmesiden.

Klage

Dersom du mener at du ikke får nødvending helsehjelp eller er mifornøyd med hvordan tjenesten er utført, kan du sende en klage til kommunen eller dirkete til tjenesteyteren. Forklar hva du er misfornøyd med, og hva du ønsker å endre.

Pris for tjenesten

Tjenesten er gratis.