Kirker og gravsteder

Vågøy kyrkje - Klikk for stort bilde Det er Fræna kyrkjelege fellesråd som har ansvaret for drift og forvaltning av kirker og kirkegårder i kommunen.

Fellesrådet sørger for at det gjennomføres gudstjenester, dåp, konfirmasjon, bryllup og begravelser.

I Fræna kommune har vi fire kirker: Vågøy kirke, Myrbostad kirke, Bud kirke og Hustad kirke. Vi har gravsteder på Hestad, Vågøy, Myrbostad, Tornes, Bud og Hustad.

Fræna kyrkjelege fellesråd:
E-post: kyrkjekontoret@frana.kommune.no
Besøks- og postadresse:
Bøen 7, 6440 Elnesvågen

Kirkeverge:
Harald Ednar Hagen Harald.Ednar.Hagen@frana.kommune.no
Mob.: 41 14 78 57

Hjemmesiden til kyrkja i Fræna med kontaktinformasjon

Livssynsnøytrale lokaler i Fræna kommune

Vannlilje i Skarvatnet - Klikk for stort bilde

Mennesker har til alle tider markert livets overgangsfaser. For de som ikke ønsker å bruke kirkebygg eller lokaler med religiøs symbolbruk, har vi laget en oversikt over livssynsnøytrale lokaler som kan vurderes ved slike seremonier i Fræna.

Mer informasjon om de enkelte lokalene får man ved å ringe eller sende e-post til kontaktpersonen som står oppført på listen.

Oversikten er ikke nødvendigvis uttømmende.

Livssynsnøytrale lokaler (XLSX, 15 kB)

Sist endret 27.03.2017