Boligtomter i Fræna

Fræna kommune har som uttalt politikk at det skal være tilgang på byggeklare tomter i alle grender slik at de som ønsker å bosette seg i Fræna skal kunne velge hvor i kommunen de ønsker å bo. I utgangspunktet er det sagt at det skal være kommunale felt, men de siste årene har det vært en oppblomstring av private aktører som er med å avhjelpe etterspørselen.

I desember 2016 vedtok kommunestyret et boligbyggeprogram som gjelder for perioden 2017-2020. Her ser en på blant annet folketallsutvikling, hvilke områder som opplever størst press, og hvilke kommunale boligfelt som skal prioriteres i perioden. Programmet finner du i høyremargen. På siste side finner du en matrise som viser når de ulike utbyggingene skal finne sted.

I høyremargen finner du retningslinjer for tildeling av kommunale boligtomter. Her finner du også en artikkel om prosessen fra tildeling til bygging av bolig.Ønsker du å sette deg på tomtesøkerlisten finner du denne ved å følge denne lenken. Husk å les igjennom retningslinjene før du setter deg på tomtesøkerlista. Det koster kr 300 pr år å stå på lista.

I tabellen under finner du oversikt og informasjon om de kommunale feltene. Lenke til private felt finnes i høyremargen. 

Ledige tomter 2017
BustadfeltTomtepris
Jendem
Aureosenkr 80 pr kvm
Malmefjorden
Dalelia
Tornes
Stavik
Fuglvika, HarøysundKr 80 pr kvm
BudKr 1080 pr kvm
BergsetKr 80 pr kvm
HustadKr 568 pr kvm
Farstad
SandblåstKr 80 pr kvm
Sist endret 16.10.2017 13:32
Fant du det du lette etter?